Ny serie: Aktivt Vand – Prøv kræfter med et hav af vandaktiviteter

Vandet er rent, og der er masser af det, tæt på dig. Følg Thomas Uhrskov i en fascinerende verden af vandsport i Lorry+’s nye serie: Aktivt Vand.

Viste du, at du kan surfe, kitesurfe, sejle kajak, havsvømme, undervandsjage, windsurfe, ro og dyrke stand up paddle tæt på der, hvor du bor?

Gå på opdagelse i Aktivt Vand her.

Mulighederne for vandsport er uendelige i hovedstadsområdet, hvor der intet sted er der mere end 30 minutter til havet, fjorden eller en større sø.

Flere og flere får øjnene op for hovedstadsområdets helt unikke muligheder for alverdens vandaktiviteter, og nu har du chancen. 

 
 

Thomas Uhrskov er prøvekanin

Følg journalist Thomas Uhrskov, når han tager rundt i hovedstadsområdet og prøver kræfter med otte meget forskellige vandaktiviteter. Fra vild aktion til rolig meditation.

Thomas Uhrskov tester nye og kendte vandsportsgrene på sig selv - og guider løbende til, hvordan vi andre kan være med. Han viser, hvordan det oftest er ret let at komme i gang med vandaktiviteter, der ved første blik ser svære ud. Og viser hvilket udstyr, det kræver.

Hovedstadsområdet er fyldt med klubber og private aktivitetscentre, hvor man kan leje udstyr, få kursus og prøve aktiviteterne af, før man selv investerer i vandsportsgrej.   

Se med. Måske får du selv lyst til at gribe pagajen eller trække i våddragten – og kaste dig ud på vandet.

Interaktive geo-kort viser dig hvor

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Natur

storkerede

Årets første stork fløj over Amager Fælled: "En fantastisk dejlig nyhed"

strand

Panik på strand i Nordsjælland: 7-årig dreng sank ned i sandet og sad fast

weekend_svigtede_hunde

Problemer med løsgående hunde på Damhusengen: "På ingen måde acceptabelt"

DSC01570

playFå ekspertens pakkeliste til vinterens mikroeventyr

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere