Narkokurerer troede de hentede kokain, men politiet narrede dem

Nordsjællands Politi narrede to litauiske mænd, da de gik på posthuset for at hente deres værdifulde forsendelse.

Den mistænkelige pakke fra Peru indeholdt et kilo kokain.

"Der er ikke mange, der sender flormelis den halve jordklode rundt i så små pakker, og det var derfor nok ikke helt forkert at antage, at pakken indeholdt en form for narko," skriver Nordsjællands Politi. Foto: Nordsjællands Politi

1 af 2

Det internationale postcenter i København kontaktede i januar Nordsjællands Politi. De havde modtaget en mistænkelig pakke fra Peru, som var på vej til en adresse i Nordsjælland. 

I pakken lå der er nemlig en masse hvidt pulver, og derfor tog politiet affære: 

"Der er ikke mange, der sender flormelis den halve jordklode rundt i så små pakker, og det var derfor nok ikke helt forkert at antage, at pakken indeholdt en form for narko," skriver Nordsjællands Politi. 

De ventede tålmodigt på, at pakken blev afhentet, så de kunne fange de to litauiske mænd. Men politiet havde i mellemtiden skiftet den originale forsendelse ud med kartoffelmel. 

Læs også Politiet i shitstorm: Nu inviterer de heltedrenge på kaffe

Ét kilo kokain

Den efterfølgende analyse af pulveret fra Peru viste, at det bestod af omkring et kilo kokain. Derfor blev de to mænd straks varetægtsfængslet, imens politiet efterforskede sagen.

I dag faldt der dom i sagen. Begge mænd blev hver især idømt fire års ubetinget fængsel og efterfølgende udvisning af Danmark for bestandig. Ifølge Nordsjællands Politi accepterede den ene mand dommen, mens den anden udbad sig betænkningstid.

Politiet takker postcentret, der var medvirkende til, at et kilo peruviansk kokain ikke kom ud på markedet.

Læs også Politiet advarer om indholdet i en stjålet taske

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik