Minister vil have pendlere i følgegruppe

Fire borgmestre langs Kystbanen vil gerne sidde i en følgegruppe, når transportministeren tager beslutningen om driften af Kystbanen, og det forslag er blevet positivt modtaget af transportminister Hans Chr. Schmidt (V). Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Han har nu bedt Fredensborg Kommunes borgmester Thomas Lykke Pedersen (S) om at konkretisere forslaget, hvorefter han vil tage endelige stilling - og samtidig understreger han, at man ikke skal glemme pendlerne i en sådan følgegruppe.
Meldingen skaber glæde hos Thomas Lykke Pedersen, der for en måned siden stillede forslaget og netop slog på, at pendlerne også skulle inddrages.
- Selv om ministeren i denne uge har sikret driften af Kystbanen her og nu, er der om noget behov for at sikre passagerne en bedre service i fremtiden. En service hvor togene kører ofte - og til tiden. Det håber jeg, at en følgegruppe kan være med til at sikre - uanset hvem, der står for driften af Kystbanen, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen, der samtidig bemærker, at transportministeren heller ikke finder driften af Kystbanen tilfredsstillende.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Rækkehuse i Tingbjerg

Stor interesse for at købe ejerbolig i hård ghetto

Skærmbillede 2021-04-14 kl. 22.08.48

Undersøgelse udpeger Egedal som landets bedste kommune

20_percent

playLeif reddede 5-årig fra druknedød: Nu hyldes han på frimærke som hverdagshelt

Roskilde Badet

Skandaleramt svømmehal klar til åbning, men ramt af uventet problem

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere