Minister vil have pendlere i følgegruppe

Fire borgmestre langs Kystbanen vil gerne sidde i en følgegruppe, når transportministeren tager beslutningen om driften af Kystbanen, og det forslag er blevet positivt modtaget af transportminister Hans Chr. Schmidt (V). Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Foto: TV2/Lorry

Han har nu bedt Fredensborg Kommunes borgmester Thomas Lykke Pedersen (S) om at konkretisere forslaget, hvorefter han vil tage endelige stilling - og samtidig understreger han, at man ikke skal glemme pendlerne i en sådan følgegruppe.
Meldingen skaber glæde hos Thomas Lykke Pedersen, der for en måned siden stillede forslaget og netop slog på, at pendlerne også skulle inddrages.
- Selv om ministeren i denne uge har sikret driften af Kystbanen her og nu, er der om noget behov for at sikre passagerne en bedre service i fremtiden. En service hvor togene kører ofte - og til tiden. Det håber jeg, at en følgegruppe kan være med til at sikre - uanset hvem, der står for driften af Kystbanen, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen, der samtidig bemærker, at transportministeren heller ikke finder driften af Kystbanen tilfredsstillende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik