Mindre fartkontrol efter terror

Politiet i Nordsjælland kommer ikke til at nå de mål de har for fartkontroller i år. Der er trukket for mange timer ud til opgaver efter terrorangrebet i København.

- Vi kan godt se, at vi ikke kan opfylde de målkrav, der er sat for i år. Der er ikke noget værre end at styre efter nogle urealistiske krav, så derfor tilpasser vi dem nu, siger chefpolitiinspektør Magnus Andresen.

Udmeldingen kommer i kølvandet på en heftig debat om nedprioritering af andre politiopgaver efter terrorangrebet i København, som har givet en massiv pukkel af overarbejdstimer blandt landets politibetjente.

Ledelsen i Nordsjællands Politi har ellers meldt ud, at den ekstraordinære situation ikke går ud over de øvrige politiopgaver, men at det kan resultere i længere sagsbehandlingstider.

Dog er antallet af automatiske fotovogne, ATK-vogne, per 1. februar steget fra to til otte i politikredsen.

- Sidste år var der afsat 4000 timer til de to vogne, og i år har der været afsat 8000 timer til de otte vogne. Så selvom vi nu sætter kravene ned, så vil det stadig være større end de foregående år, siger chefpolitiinspektør Magnus Andresen til Frederiksborg Amts Avis.

Men der er problemer på vejene i politikredsen. Ifølge chefpolitiinspektøren var der i politikredsen sidste år 10 færdselsdræbte. Det tal er i år allerede oppe på otte dræbte indtil videre.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Akvædukt ved Veluwemeer

playUsædvanlig akvædukt kan redde Margretheholm Havn

Borger med handicap

Datter til hjerneskadede Lars: Kommunen mangler empati og logik

byggeplads

playNu vil kommune give bøder, hvis chefer afsløres i snyd med løn

Set fra Nørrebro

Fra skumle hjørner til genbrugsgranit: Sådan skal Nørrebro-plads se ud

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere