Min mening: I Danmark er jeg ikke født, men her har jeg hjemme

Naser Khader (K) vil arbejde for en stram og realistisk udlændingepolitik, der skal omfavne dem, der vil Danmark, og udfordre dem, der ikke vil Danmark.

Af Naser Khader, folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti for Sjællands Storkreds

Jeg elsker Danmark, dansk kultur og de frihedsværdier, vi har i Danmark: Demokrati, ytringsfrihed, pressefrihed, trosfrihed og ligestilling mellem kønnene.

Jeg har kun én mærkesag: Danmarks fremtid.

Der findes kun ét Danmark i verden, og som én, der kommer udefra og har rejst meget, så ved jeg, at vores land er unikt.

Danmark skal gives videre til vores børn i ordentlig stand. Vi har pligt til at passe på kulturen, miljøet, økonomien, velfærdssamfundet og sammenhængskraften i vores land. I respekt for dem, vi modtog Danmark af, og dem, vi giver landet videre til.

MIN MENING - PÅ VEJ MOD VALG

Slut med ghettoer i 2030

Der er klare grænser for, hvor mange udlændinge Danmark kan tage imod. Det gælder især udlændinge med en helt anden kulturbaggrund end den danske.

Det udfordrer vores velfærdssamfund og sammenhængskraft. Danskerne har gennem tiden været gode til at tage det fremmede ind, bearbejde det og gøre det dansk – i små mængder. Sådan skal det være. Udlændinge, der får afslag på asyl, skal udvises og vende hjem til deres hjemland.

Udlændinge, der bosætter sig i Danmark, skal lære dansk, forsørge sig selv og tage Danmark til sig. Vi skal omfavne, dem der vil Danmark, og udfordre dem, der ikke vil Danmark.

På Sjælland kæmper vi med mange ghettoer og indvandrebander. Sjælland er det område i Danmark med flest ghettoer og flest bander. I 2030 skal det være slut med ghettoer. De er ødelæggende for sammenhængskraften.

Og så skal vi have skovlen under indvandrebanderne: Jeg vil ikke se svenske tilstande her!

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

udlejningskøretøjer

Flertal vil opkræve højt gebyr fra udlejningsløbehjul og cykler: Helt absurd, lyder kritikken

20201209-103931-L-1920x1280we

Kritikere vil udskyde Lynetteholm-plan til efter nedlukning - online debat er ikke nok

Line Barfod

Politisk sværvægter valgt som Enhedslistens borgmesterkandidat

Ulovlig hegn ved havn

playTrodser regler og indhegner havnefront: "Det er at pisse på fællesskabet," raser politiker

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere