Lægtehammer-sagen: Et offer fortsat indlagt - 27-årig tavs

En 55-årig håndværker er fortsat indlagt på hospitalet, efter at en 27-årig mand den 30. juni gik amok med en lægtehammer i Nordsjælland.

Omtrent en måned efter, at en 27-årig tømrerlærling gik amok med en lægtehammer i Nordsjælland, er samtlige hans ofre udskrevet fra hospitalet på nær en 55-årig håndværker. 

Det oplyser Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Den 55-årige håndværker og en kollega var længe i livsfare efter de umotiverede overfald, men i dag er den 55-årige mand i stabil tilstand, mens hans 51-årige kollega blev udskrevet fra Rigshospitalet for en uges tid siden.

En 66-årig kvinde, som blev revet ud sin bil og overfaldet i Uvelse, og en 40-årig mand, der blev angrebet på Mågevej i Fredensborg, er ligeledes udskrevet fra hospitalet. 

Den 27-åriges bersærkergang i Nordsjælland endte med, at han med politiet i hælene kørte galt på Hørup Skovvej ved Slangerup. 

Det faktum, at ofrene er i bedring efter overfaldene den 30. juni, er dog ikke ensbetydende med, at de ikke skal kæmpe med forskellige fysiske og psykiske mén fremover, understreger efterforskningsleder Kent Rømer fra Nordsjællands Politi.

Klik her for at se flere billeder fra Local Eyes

Han fortæller, at det stadig er uvist, hvorfor den 27-årige gerningsmand gik amok og overfaldt flere mennesker tre forskellige steder i Nordsjælland.

- Det er ikke noget, vi har haft mulighed for at spørge ham om. Han har stadig ikke udtalt sig, siger Kent Rømer til TV 2 Lorry.

Politiets efterforskning i sagen er så småt er ved at være afsluttet, men man mangler dog stadig enkelte afhøringer. 

Den 27-årige mand er fortsat varetægtsfængslet. Han skal snart mødes med en læge. 

- Han skal mentalundersøges og så må vi se, om han på et tidspunkt vil afgive en afklaring, siger Kent Rømer til TV 2 Lorry.

Ifølge flere medier var den 27-årige dybt psykotisk, da han gik amok i Nordsjælland.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

mette frederiksen dukke afbrændt

playFire personer mistænkes for afbrænding af statsministerdukke

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

Men in Black dem i København 23. januar.

playFem personer anholdt ved demonstration mod coronarestriktioner

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere