Køge Kommunes lønudgifter er rekordlave

Lønudgifterne til folk ansat i Køge Kommune er i 2011 kommet under landsgennemsnittet. Det er resultatet af de omfattende sparerunder Køge Kommune har gennemført, og kommunen forventer at udgifterne vil blive endnu mindre, når besparelserne på budgettet for 2012 træder i kraft. Det skriver DAGBLADET Køge.

- Det er et flot resultat. Det viser, at den indsats vi har gjort, har kunnet betale sig. Men skal vi overveje, hvad vi skal bruge administrationen til. Vi er en udviklingskommune med mange projekter, som vi vil have, administrationen skal drive, siger borgmester i Køge Kommune, Marie Stærke (S).
De administrative udgifter i Køge Kommune ligger i 2011 2,5 procent under landsgennemsnittet, svarende til 156 kroner pr. indbygger.
Det viser en ny analyse fra KREVI - Det Kommunale og Regionale EvalueringsInstitut.
I en anden type analyse, hvor udgifter til blandt andet kommunens bygninger er medregnet, lå Køge Kommunes administrative udgifter i 2009 20 procent højere end landsgennemsnittet. Regnes bygninger og lignende med er Køge i 2011 nede på to procent under landsgennemsnittet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere