Køge kæmper for mobildækning

Områder i det nordlige såvel som det sydvestlige Køge døjer med dårlige forbindelser på mobiltelefonen.

Flere borgere har gjort Køge Kommune opmærksom på de hakkende forbindelser og udfald på linjen, og nu vil politikere fra kommunens teknik- og miljøudvalg forsøge at gøre noget for at få forholdene forbedret. Det skriver DAGBLADET Køge.

- Da Telestyrelsen og KL (Kommunernes Landsforening, red.) inviterede til møde i Vordingborg, mødte vi også op. Ved mødet kom vi frem til, at vi i starten af 2013 inviterer teleselskaberne til Køge for at tale om, hvilke muligheder der er for at forbedre forholdene, siger formand for teknik- og miljøudvalget, Erling Larsen (S).

Sagen er startet, fordi Køge Kommune har fået henvendelser fra borgere, der har påpeget, at der flere steder er områder med dårlig forbindelse.

- Det er særligt i den nordlige og den sydvestlige del af Køge Kommune, at der er problemer. Nogle steder kan det nærmest skifte fra vej til vej, om de har ordentlig forbindelse. Og vi ved også, at andre kommuner har lignende problemer, siger Erling Larsen, og tilføjer, at det i stigende grad bliver et problem, fordi folk går mere og mere over til kun at have mobiltelefoner.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

byggeplads

playNu vil kommune give bøder, hvis chefer afsløres i snyd med løn

Set fra Nørrebro

Fra skumle hjørner til genbrugsgranit: Sådan skal Nørrebro-plads se ud

20190712-103314-4-1920x1280we.jpg

playSocial vicevært skal skabe fred og hjælpe udsatte på omstridt plads

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere