Københavns Lufthavn hædret: Verdens bedste sikkerhedskontrol

Københavns Lufthavn høstede intet mindre end to fornemme priser tirsdag aften ved ”World Airport Awards".

Ved de årlige World Airport Awards modtog Københavns Lufthavn tirsdag hele to fornemme priser fra det anerkendte Skytrax' ”World Airport Awards" - på baggrund af 13 millioner spørgeskemaer, hvor rejsende er blevet bedt om at vurdere flere end 550 lufthavne over hele verden.

Og de rejsende, der har vurderet CPH, har givet lufthavnens sikkerhedskontrol topkarakter og dermed en placering som den bedste i verden.

Den pris er lufthavnens administrerende direktør, Thomas Woldbye, meget glad for.

- Det er en pris, som vi er ekstremt stolte af. Vi ved, at oplevelsen af sikkerhedskontrollen er noget af det vigtigste for de rejsende, og derfor har vi et stort fokus på både at sikre en positiv oplevelse. Vi havde i løbet af 2016 udfordringer med ventetider, men en jætteindsats fra særligt medarbejderne i Security har været med til at vende billedet og prisen fra Skytrax er i høj grad en anerkendelse til medarbejderne for deres indsats, siger Thomas Woldbye.

 I Københavns Lufthavn er man gået i gang med en stor ombygning af sikkerhedskontrollen, som fremover bliver dobbelt størrelse, når den står færdig i sensommeren.

Hvis Thomas Woldbye havde svært ved at få armene ned tirsdag aften, så er der en god grund til det. Foruden prisen for verdens bedste sikkerhedskontrol blev lufthavnen nemlig samtidig også kåret til Nordeuropas bedste lufthavn

- Det glæder mig utrolig meget, at det netop er de rejsende, der giver os denne fornemme placering som den bedste lufthavn i Nordeuropa. Vi har som mål at være Nordeuropas foretrukne lufthavn, og denne pris er med til at vise, at vi er godt på vej", siger Thomas Woldbye.

Lufthavnsdirektøren håber, at rejseoplevelsen stadig vil være høj for de rejsende de kommende år, selvom der vil være kraner og larmende maskiner i lufthavnen på grund af planlagte udbygninger. 

 Top 10 for bedste sikkerhedskontrol i verden

 

Skytrax' World Airport Survey

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Børnehjem magtanvendelse

Magtanvendelser mod anbragte børn og unge bliver ikke indberettet

Silas

Drenge fra børnehjem oplevede vold og trusler fra de ansatte, så begyndte de at filme alt med mobiltelefon

20210226-105352-L-1920x1277we

playOverborgmesterkandidat "fik kaffen galt i halsen", da hun så nyt nattelivs-udspil

acdb5ca2-de8f-452c-a7d2-b8a65843a1b8

Københavns Universitet forbyder tema i introuge

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere