Københavner scorer historisk pengepræmie på vild vinderkupon

Først vandt han 290.000. Så vandt han 990.000. Og nu har københavnsk mand så vundet endnu en stor pengepræmie på en Oddset-kupon.

En københavnsk mand må i den grad siges at være en heldig kartoffel, efter at han for tredje gang har indkasseret en kæmpe pengepræmie.

Manden vandt i den forgangne uge på Oddset – efter et indskud på 200 kroner, som blev forvandlet til en gevinst på 1,3 millioner kroner.

Det er en af absolut største gevinster nogensinde udbetalt på Oddset, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Kuponen indeholdt syv kampe til et samlet odds på 6.635,59. Da indskuddet var på 200 kroner, endte gevinsten altså med at blive på godt over en million kroner.

Havde lidt svært ved at sove

Kampene var en blanding af sydamerikanske og europæiske landskampe og walisisk og spansk klubfodbold.

- De første kampe var gået hjem, og jeg manglede kun de sydamerikanske kampe for at vinde. De blev spillet midt om natten, og da lå jeg i sengen og kiggede på min telefon hele vejen igennem, siger Oddset-spilleren, som ønsker at være anonym, til Danske Spil.

Her er vinderkuponen, der sikrede en heldig Oddset-spiller 1,3 millioner kroner.
Her er vinderkuponen, der sikrede en heldig Oddset-spiller 1,3 millioner kroner.
Foto: Danske Spil

Ikke overraskende gav det et sug i maven på manden, da han så, at kuponen var gået hjem og milliongevinsten var sikret.

- Da de så gik igennem og kuponen vandt, så havde jeg lidt svært ved at falde i søvn, siger manden.

Tredje store gevinst

Det er ikke første gang, at den svineheldige mand hiver en stor præmie hjem. To gange tidligere har han vundet store gevinster på henholdsvis 290.000 kroner og 990.000 kroner, skriver Danske Spil. 

Men det gør bestemt ikke glæden mindre denne gang.

- De første gange, jeg vandt på Oddset, brugte jeg først pengene på lidt praktiske ting. Købte en bil og fik betalt min gæld ud, men hvad jeg skal bruge de her penge på, det ved jeg ikke, siger han videre.

- Det er stadig ikke helt gået op for mig. Jeg tjekker min konto løbende i de her dage. Det er lidt surrealistisk. Men det er jo helt fantastisk, siger han.