Julelys: Hvem skal vinde havenissen i TV 2 Lorrys jule-konkurrence?

Gennem hele december måned har TV 2 Lorry filmet julelys i hele sendeområdet på opfordring fra jer. Nu kan du stemme på det julehus, du synes, der fortjener at vinde.

00:46

Her er julehuset på Lærkevej 10 i Slangerup. Det er et af de 16 huse, som du kan stemme på i TV 2 Lorrys jule-konkurrence. Stem!

December er den mørkeste tid på året.

Men det er også den tid, hvor stigen står langs udhænget på parcelhuset og kasserne med ledninger og lys i alskens farver og størrelser bliver støvet af og åbnet i garageporten.

Læs også 10 år med julelys på Angolavej: Har du pyntet lige så flot op?

December er nemlig også julelysenes tid. Derfor er gader og stræder, lejligheder og rækkehuse i hele TV 2 Lorrys sendeområde smukt oplyst af lyskæder, dekorationer og sågar hele juleinstallationer, der minder os om, at måneden er en helt særlig måned for mange. 

Julen står for døren - og for mange vidner lyset i mørket om den særlige tid, hvor familie og venner mødes omkring god mad, kendte julesange og hygge i sin reneste form. 

Læs også Bettina gør en forskel: Idyllisk jul for værdigt trængende

Dét vil vi gerne hylde på TV 2 Lorry. Derfor har vores fotografer filmet julelys i vores sendeområde hele december - og det er jer, der har sendt os til de adresser, der nu er med i konkurrencen om at vinde en prægtig havenisse.

Men vi har stadigvæk brug for din hjælp - og derfor har vi lavet en afstemning, så du kan stemme på det julelys, som du mener er flottest.

Du kan afgive din stemme på et af de 16 Jule-huse ved at klikke her eller ved at besøge hjemmesiden www.tv2lorry.dk/julelys

Læs også Nu er der alligevel julelys på Nørrebro – men kun på runddelen

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik