Helsingør Motorvejen udvides hurtigere

Allerede fra december lettes presse på Helsingør Motorvejen. Der åbner et ekstra spor - dog stadig med hastighedsbegrænsning på 80 km i timen.

Hele tre spor kan bilisterne på Helsingør Motorvejen glæde sig til - allerede fra december. Og det er ni måneder tidligere end beregnet. Det skriver vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

På strækningen mellem Hørsholm og Gl. Holte vil der så være tre spor at køre på. Dog med smalle kørespor og nedsat hastighed. Det skyldes at der stadig arbejder folk langs vejen for blandt andet at gøre de sidste broer færdige.

Alligevel regner vejdirektoratet med at flowet i trafikken forbedres:

- Der er ingen tvivl om, at vi især i myldretiden sætter bilisternes tålmodighed på en hård prøve på den omfattende udbygning af Helsingørmotorvejen. Men med et ekstra kørespor og dermed en væsentligt forbedret kapacitet, får bilisterne forhåbentlig en helt anden og hurtigere oplevelse gennem vores vejarbejde, siger Erik Stoklund Larsen, der er anlægschef i Vejdirektoratet.

Den færdige motorvej kan først tages i brug i 2016 - der skal nemlig også lægges støjdæmpende asfalt i sommerferien næste år.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere