Gode råd: Bliv ikke snydt til Black Friday

Fredag skydes en stor forbrugsfest i gang, men du skal være opmærksom, for det er ikke alle tilbud, der er lige så gode, som de ser ud.

Fredag slår butikkerne dørene op til Black Friday. Du bliver lokket med 'skarpe tilbud', 'fantastiske priser' og alverdens lovninger om procentbesparelser.

Og selvom alle tilbuddene lyder gode, skal man altså huske sin sunde fornuft - også på Black Friday. 

Kristian Pitzner Jørgensen, direktør i Samlino.dk, har samlet 5 gode råd til ikke at blive snydt, når du jagter tilbud på Black Friday. 

Råd nummer 1:

-  Det første råd er: Vær' opmærksom på dit behov og dit budget, inden du bare går ud og kører dankortet  til højre og venstre på Black Friday. 

Råd nummer 2:
- Derudover skal du også være opmærksom på den rent faktiske pris, som du betaler - og ikke procentrabatten.  

Råd nummer 3: 
- Kig hos flere forskellige butikker, inden du tager det første og det bedste tilbud. Der kan være stor forskel. 

Råd nummer 4:

- Man skal passe på med at tage lån, når man køber produkterne. Vi ser nogen gange, at forbrugerne har betalt mere end to gange mere, end produktet rent faktisk kostede bare ved at låne pengene i stedet for at betale kontant. 

Råd nummer 5:

- Nogle år har der været udenlanske hjemmesider, som prøver at franarre danskerne deres kreditkortoplysninger og aldrig sender produktet. Man skal selvfølgelig være opmærksom på, at det er en troværdig hjemmeside, som man køber fra. 

Du kan se flere gode råd hos Samlino.dk