Flertal for hospitalslukning vakler

SF's gruppe i regionsrådet støtter indtil videre ikke en lynlukning af Helsingør Hospital. Det samme gælder Peter Kay Mortensen (S). Dermed ser det ud til, at flertallet for lukningen er væk. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Direktionen i Region Hovedstaden risikerer nu at blive underkendt af et flertal af medlemmerne i regionsrådet i forbindelse med planen om en nedlæggelse af Helsingør Hospital per 1. januar 2013.

Således har SF's syv medlemmer af regionsrådet på et gruppemøde meldt ud, at man på det foreliggende grundlag ikke kan støtte forslaget fra regionens topledelse.

- Der skal meget, meget gode både faglige og politiske argumenter på bordet, hvis jeg skal stemme for en lukning efter, at vi har lovet borgerne at bevare hospitalet frem til åbningen af supersygehuset i Hillerød, siger regionsrådsmedlem Steen Olesen (SF) til Frederiksborg Amts Avis.
Der er heller ikke fuld opbakning i Socialdemokraternes gruppe.

- Jeg kan kun støtte planen, hvis det betyder en bedre service og kvalitet for patienterne i Helsingør, og indtil videre er jeg ikke stødt på noget, som jeg mener vil styrke kvaliteten og servicen for borgerne i Helsingør, siger Peter Kay Mortensen (S) til Frederiksborg Amts Avis.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere