Fem fede events, der viser Super Bowl i dit område

Natten til mandag holder tusindvis af danskere sig igen oppe for at opleve en af de største sportsbegivenheder i verden, når Super Bowl afvikles. Her er fem fede events til din Super Bowl nat.

Her det danske mesterskab, Mermaid Bowl, fra 2015 på Viborg stadion. Kampen stod mellem Gold Diggers og Triangle Razorbacks. Foto: Agata Lenczewska-Madsen / Ritzau Scanpix

Den årlige afslutning på den professionelle amerikanske fodboldliga NFL er traditionen tro et tilløbsstykke af de helt store. Super Bowl spilles altid den første søndag i februar - og det er i morgen.

Kampen spilles fra cirka klokken 00.30 dansk tid, og det får adskillige tusinder af danskere til at holde sig oppe natten igennem for at følge de amerikanske sportsstjerne forsøge at sikre så mange touchdowns og point som muligt. 

Læs også Kan kvinder spille amerikansk fodbold?

Iklædt hjelm, ryg og skulderbeskyttelse skal New England Patriots forsøge at overbevise om den lille favoritværdighed, når de tørner ud mod Philadelphia Eagles i kampen om sølvpokalen "The Vince Lombardi Trophy" og - ikke mindst - æren at vinde sæsonfinalen.

Er du en af dem, som enten overvejer eller med sikkerhed skal se det gigantiske sportsshow, hvor blandt andre Justin Timberlake skal optræde - 14 år efter den såkaldte "bryst-gate" med Janet Jackson, så læs med her.

Vi har samlet fem events til Super Bowl, som er lidt ud over det sædvanlige:

Nordicbet Super Bowl Party, Cirkusbygningen - København

For andet år i træk inviterer bettinggiganten til Super Bowl i historiske rammer i Cirkusbygningen. Tilmed hyldes dette års Hall Of Famer, danske Morten Andersen, som indtager scenen sammen med masser af kendte værter, underholdning og et væld af konkurrencer.

Til den nette sum af 799,- eller 999,- får du også en tre-retters menu og to øl med i prisen.

 Køb din billet her.

Kronborg Knights, Nordre Strandvej 24 - Helsingør

I anledning af Super Bowl inviterer den amerikanske fodboldklub Kronborg Knights indenfor til en aften med masser af NFL-elskere og entutiasme for spillet.

Det koster 100,- at deltage i eventen, som afholdes på Vandrehjemmet i Helsingør. For prisen får du garanteret hygge og bredskuldrede knægte, en burger og en sodavand, som bliver serveret klokken 00.00.
Desuden sælges der både chips og sodavand hele aftenen.

Køb din billet her.

Nordisk Film Biografer, Falconer og Palads - København og Køge

Er du mere til blød-polstrede sæder, popcorn og det helt store lærred, så kan du opleve den 52. udgave af Super Bowl i Nordisk Films biografer Falconer, Palads og Køge.

Her er prisen på bare 125,- for het-natsarrangementet, der bliver skudt i gang allerede klokken 22.30, hvor der vises et smugkig på den kommende dokumentarfilm om den tidligere NFL-stjerne Morten Andersen, der netop er blevet indlemmet i Hall Of Fame. Filmen hedder "Morten Andersen, Hall of Fame og guldjakken", og uddraget, der vises, er på omkring 18 minutter.

Køb din billet her.

Den Glade Gris, Lille Kannikestræde 3 - København

Igen i år åbnes hele huset hos en af Københavns bedste sportsbarer, når Super Bowl skal afgøres.
Med fladskærme på næsten alle vægge og seks storskærme fordelt på alle etager, bliver det praktisk talt umuligt at se de vilde tacklinger og flotte touchdowns, som kampen må bringe.

For 525,- får du fri bar fra åbningen klokken 19.30, ligesom der bliver præsenteret en ægte Amerikans buffet 'Sunday Football Style'. Desuden er der gratis kaffe til dem, der måtte være trætte, natten igennem.

Køb din billet her. 

Garbos Sportsbar, Hersegade 17 - Roskilde

På Garbos Sportsbar i Roskilde åbner de også op for sluserne til Super Bowl. Med hotwings, spareribs, Budweiser og Budweiser-piger er der nærmest garanti for en god aften.

Baren gør endda opmærksom på, at man selv må medbringe både mad os snacks selv, ligesom både medbragte tæpper og dyner er velkomne til de sene timer.
Prisen melder Garbos Sportsbar ikke noget om, men dørene åbner klokken 20.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik