Faren er forbi efter storbrand i Køge

Politiet afblæser sirenevarsel efter storbrand i lagerbygning i Køge.

Arkiv Foto: TV 2 Lorry

Borgerne i området omkring Unionsvej i Køge kan igen åbne vinduerne eller gå en tur med hunden. Politiet har nemlig afblæst sirenevarslingen i forbindelse med en storbrand i en lagerbygning.
- Brandvæsnet og beredskabsstyrelsen har nu kontrol med branden.

Det vides ikke, hvornår branden er slukket, men der er nu ikke længere fare ved at færdes i nærheden af brandstedet, siger Carsten Andersen, der er talsmand ved Midt- og Vestsjællands Politi.
Branden brød ud mandag formiddag i en større lagerbygning på Unionsvej i Køge. I bygningen er der både kontorer, lager, værksted, ligesom der befandt sig en del biler.

Branden fik en tyk sort røg til at brede sig i området, og politiet valgte at benytte sirenevarslingssystemet til at advare borgere i området mod røgen.
- Brandårsagen kendes ikke med sikkerhed. Der er i dagens løb arbejdet på taget af bygningen, og det kan ikke udelukkes, at det er dette arbejde, der har startet branden, siger Carsten Andersen.
Politiets varsling gjaldt i første omgang det område, der ligger nord og nordvest for lagerhallen på Unionsvej. Det område består mestendels af industri.

Ud på eftermiddagen skiftede vinden dog retning, og politiet valgte at udvide varslingsområdet, så også et beboelseskvarter mod syd blev omfattet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik