"Fantastiske Foreninger" er et hit

Mere end 140 foreninger har meldt sig til projektet "Fantastiske Foreninger", og er nu med i kampen om at vinde prisen som Årets Fantastiske Forening.

Der er foreninger for nyttehaver, løbere, dansere, spejdere og vinterbadere. Der er gospelkor, besøgsvenner, cheerleaders, dykkere og gymnastiskhold. Mere end 140 foreninger i TV 2 Lorrys sendeområde har meldt sig til projektet Fantastiske Foreninger.

TV 2 Lorry har i samarbejde med Lokale og Anlægsfonden sat sig for at hylde alle de frivillige fællesskaber, som findes i hovedstadsregionen, og det vrimler da også med tilmeldinger fra alle mulige tænkelige interesser.

 

Konceptet for Fantastiske Foreninger er simpelt. Alle stiftede foreninger i TV 2 Lorrys sendeområde kan melde sig til her frem til 24. april. Herefter vælger en jury 20 foreninger, som går videre. Der produceres en lille film om alle de 20 nominerede foreninger, film som fortæller mere om de unikke fællesskaber. Filmene bliver tilgængelige på tv2lorry.dk til august og der åbnes for afstemning, så alle kan være med til at stemme om, hvilken forening, der skal vinde Lokale og Anlægsfondens pris på 100.000 kroner som Årets Fantastiske Forening.

Læs meget mere og tilmeld din forening her

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Børnehjem magtanvendelse

Magtanvendelser mod anbragte børn og unge bliver ikke indberettet

Silas

Drenge fra børnehjem oplevede vold og trusler fra de ansatte, så begyndte de at filme alt med mobiltelefon

acdb5ca2-de8f-452c-a7d2-b8a65843a1b8

Københavns Universitet forbyder tema i introuge

Tricktyveri tricktyve stjæle

"En blanding af dygtighed og held" - Betjent spottede mistænkt under sin løbetur

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere