Er kraftigt tatoverede bare ude på at få opmærksomhed?

Den nye serie "Menneskebiblioteket" går tæt på fordomme, og dem vi ikke forstår.

Muffe Vulnuz er tatoveret på 80 procent af kroppen, han har horn i panden, flækket sin tunge (med vilje), og er adskillige gange blevet hængt op i kødkroge. Hvorfor gør han det? Fik han for lidt opmærksomhed som barn? Hvilke fordomme møder han fra andre? Har han fortrudt? I den nye serie ”Menneskebiblioteket” udfordrer TV 2 Lorrys vært John Rahbek sine egne fordomme og låner nogle af dem, der ikke ligner os andre,. Nogle af dem der stikker ud, dem der møder fordomme og mangel på forståelse. I første program, som har premiere på Lorry+ i aften, er det Muffe Vulnuz, som hovedperson.

Se første program helt frit her

I de følgende fem programmer af ”Menneskebiblioteket” låner John Rahbek en roma, en bipolar, en autist, en konvertit og en handicappet.

De menneskelige bogtitler låner John Rahbek på det rigtige Menneskebibliotek. Menneskebiblioteket startede deres udlån af mennesker på Roskilde Festivalen i år 2000 og har siden ved utallige events udlånt mennesker, der på den ene eller den anden måde bliver mødt af fordomme, mangel på forståelse eller simpelthen uvidenhed. I dag er Menneskebiblioteket udbredt til en række lande.

Se et nyt program af ”Menneskebiblioteket” hver tirsdag klokken 22.00 på tv-kanalen Lorry+ eller se det helt frit og uden betaling her

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Børnehjem magtanvendelse

Magtanvendelser mod anbragte børn og unge bliver ikke indberettet

Silas

Drenge fra børnehjem oplevede vold og trusler fra de ansatte, så begyndte de at filme alt med mobiltelefon

6e3cce56-fb7c-4499-891a-79fda1d9d8ec

'Jeg forstår ikke, at sådan nogle som dig ikke bruger kørestol' - 35-årig med handicap overfuses på gaden

20210226-105352-L-1920x1277we

playOverborgmesterkandidat "fik kaffen galt i halsen", da hun så nyt nattelivs-udspil

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere