DSB er klar efter orkanen: Alle tog kører på mandag

DSB melder alt klar fra på mandag efter den voldsomme storm, og de sidste togbusser kan køres i garagen.

Oprydningen på togskinner og stationer efter mandagens voldsomme storm kommer til at tage en hel uge i alt. DSB melder nu, at alle tog over hele landet er køreklar igen fra på mandag.

Dermed er det helt slut med busser mellem togstationerne og forlænget rejsetid for rigtig mange passagerer, siger trafikinformationschef i DSB, Tony Bispeskov.

- Alene på S-togsnettet i København er der omkring 250.000 kunder på en almindelig hverdag, så der er mange mennesker, der har været ramt, siger Tony Bispeskov.

- Det har også været hårdt for de kunder, der har rejst på tværs af landet, hvor vi i perioder ikke har kunnet køre tog på hele hovedstrækningen mellem København og Odense, som også bruges af mange mennesker, siger han.

Passagerantal, som har oplevet aflysninger, forsinkelser mm er ikke opgjort

DSB har endnu ikke gjort hverken det samlede antal passagerer op, som har fået deres rejse forsinket eller aflyst efter stormskaderne, eller den samlede pris for oprydning, erstatningsbusser og ekstra assistance til passagererne.

- Mange har fået væsentligt længere rejsetid, og der er formentlig også kunder, som har måttet finde andre måder at komme på arbejde på, men nu kan vi heldigvis se frem til helt normal togkørsel igen på mandag, siger Tony Bispeskov.

Passagererne på S-togsnettet har måttet hoppe på en bus på strækningen mellem Gentofte og Holte efter de omfattende skader på Lyngby Station, men hele S-togsnettet er fuldt køreklar igen fra lørdag morgen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

20071024-220631-2-1920x1282we

playEt stykke dansk kulturarv fylder 100 år - men det går kun én vej

25_seconds

playHus Forbi deler tusindvis af handsker og skiundertøj ud til hjemløse

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere