Dobbelt prisuddeling i Region Sjælland

Seernes Sundhedspris 2010 på 50.000 kr., gik til Foreningen Streetpower fra Nyråd ved Vordingborg. Foreningen fik flest sms-stemmer på TV2/Lorry, TV2Øst og Region Sjælands hjemmeside gennem hele november måned.

Den store pris, Sundhedsprisen 2010, på 150.000 kr. tilfaldt Gerlev Idrætshøjskole.
Priserne blev uddelt ved en festlighed i Regionshuset i Sorø tirsdag eftermiddag, og begge vinderchecks blev ledsaget af det unikke glasæble, som Fensmark-kunstneren Torben Jørgensen har designet som vartegn for Sundhedsprisen.

Fælles for begge kategorier var et tema med innovation og sundhed. For Gerlev-højskolens vedkommende fandt dommerkomiteen denne kombination i konceptet med et virtuelt lege- og motionslandskab, hvor mobiltelefoner og ny teknologi indgår og skaber muligheder for både motion og læring .

Blandt de fire nominerende til Seernes Sundhedspris 2010 fik Foreningen Streetpower i alt 43 procent af sms-stemmerne og distancerede dermed de tre konkurrenter, Skælskør Skole, skovrider Claus Jespersen, Nykøbing Falster, og Motionsteam Lolland. Alle projekter blev præsenteret på TV2 Øst og TV2 Lorry gennem hele november måned.

Prisen på 50.000 kr. blev overrakt af regionsrådsmedlem Nicolai Nicolaisen, som kaldte det for en svær opgave for dommerkomiteen at vælge mellem mange kvalificerede bud.

Foreningen Streetpower appellerer til hele familien med sine motionstilbud, der spænder fra mere traditionelle ting som løbe- og styrketræning til for eksempel streetboard, parkour, boksetræning, streetbasket og skateboard. Streetpower foregår på tværs af generationerne, og sund kost er en selvfølge ved hver træning.

Seernes Sundhedspris

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik