Det varme vejr banker prisen på afbudsrejser helt i bund

Hvad skal man med sydens sol, når vi har over 20 grader herhjemme? Prisen på afbudsrejser er helt i bund i øjeblikket.

Det er bare om at pakke kufferten og sætte kurs mod Kastrup Lufthavn, hvis du vil have en billig afbudsrejse i øjeblikket.

Det gode vejr i maj sender priser på afbudsrejser helt ned. Otte dage på hotel inklusive flybilletter fås lige nu for ned til 599 kroner.

Det viser nyt pristjek, rejsesøgemaskinen Travelmarket har lavet for TV 2.

 - Det gode vejr i det meste af maj har betydet en lavere efterspørgsel efter rejser sydpå. Kombineret med et stort udbud af rejser fra mange forskellige charterselskaber betyder det, at vi ser de billige priser på afbudsrejser i markedet. Der er rejser til under 1.000 kroner fra både Grækenland, Tyrkiet, Spanien, Portugal og Kroatien, så det siger noget om situationen, siger direktør hos rejsesøgemaskinen Travelmarket Ole Stouby.

Rejsen for 599 kroner går til Kreta og har afrejse torsdag fra Københavns Lufthavn.

 - 599 kroner svarer jo til en enkelt hotelovernatning herhjemme. De priser vi ser i markedet lige nu er i et vanvittigt lavt niveau, og jeg kan ikke huske at der tidligere har været så mange billige rejser i slutningen af maj, siger direktør Ole Stouby.

Til de, der først kan rejse senere, er der gode nyheder forude. Det ser nemlig ud til, at det også i den kommende tid bliver muligt at finde billige rejser.

 - Allerede nu ser vi, at rejserne i juni er i et lavere niveau end sidste år, så jeg tror, at vi også i det meste af juni vil se mange billige afbudsrejser i et rekordlavt niveau. Der er mange flere rejser i markedet i år, så chancerne for også at komme billigt sydpå i sommerferien er absolut til stede, siger Ole Stouby og slår fast, at det dog afhænger meget af, hvordan vejret bliver herhjemme, da det har meget stor betydning for priserne.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

billeder genbrug (0-00-05-19)

playGenbrugelig madkasse til takeaway skal være med til at redde miljøet

Til salg

Boligpriserne er eksploderet, og det er dårligt nyt for én gruppe

Reklameskilte DBA

Reklame-entusiasten Jens Ove købte skilt for 500 kr. - nu er det vurderet til 75.000 kr.

Casper Christensens pragtvilla i Hornbæk

Casper Christensen sætter pragtvilla til salg efter et år

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere