Del Din sommer: Lille elscooter vandt ugens afstemning

Vores sommerkonkurrence fortsætter, og fire nye videoer er nu lagt til afstemning.

TV 2 Lorrys sommerkonkurrence Del Din Sommer spurter afsted, og hver dag modtager vi skønne, sjove, anderledes og smukke klip, som I brugere og seere har filmet med jeres mobiltelefon.

Hver fredag sætter vi fire film til afstemning her på tv2lorrys.dk website - og så bestemmer brugerne af siden, hvilken af de fire film, der skal sendes videre til finalekampen.

Og der er noget at kæmpe om!  For vinderen af finalen får en rejse til en værdi af 25.000 kroner med Bravo Tours, mens andenpladsen løber med et lækkert kamera fra Canon.

Denne uges afstemning er netop slut, og brugerne har sendt Darko Babics video 'Størrelse betyder ikke noget videre til finalekampen. Det er den, du kan se i afspilleren her i artiklen.  

Men inden vi når så vidt, så skal vi have fire nye videoer i kamp. De er:  Musvit i Nærum, Min sommer, Malta, Dragen i Bonbonland.  

Du kan se ugens fire videoer - deltage i afstemningen - og nyde de mange andre fantastiske videoklip ved at gå ind på vores konkurrenceside Del Din Sommer.  Og så kan du selvfølgelig selv nå at deltage. God fornøjelse!

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Greve Svømmehal

Vestegnen får ny svømmehal til 130 millioner kroner

Verdens største vikingeskib bliver sat op på Nationalmuseet

playVerdens længste vikingeskib er tilbage efter togt

franciskarosekilde

playKøbenhavns Kommune vil skrue ned for nattelivet med færre bevillinger efter midnat

Køge Kyst_Foto_Michael Levin 2020 (1)

Skal din kommune have årets arkitekturborgmester?

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere