Del Din sommer finalen er i gang: Stem på din favorit!

Mange har delt. Mange er set. Mange er blevet stemt på. Men kun få videoer nået hele vejen til finalen i TV 2 Lorrys sommerkonkurrence Del Din Sommer.

Fra snorkende hunde og blomster over vandplaskende børn og sommerens regnvejr på campingpladsen til hæsblæsende bungyjumps og den inaktive ferie foran fjerneren til Tour De France.

Jeres videoer har væltet ind i vores redaktionsmail hver evig eneste dag - og det har vi nydt. Vi har grinet, sukket, hoppet og danset - og det aller bedste; det har vi delt med jer alle sammen.

Nu er tiden så kommet, hvor finaleslaget skal slås. I har afgivet jeres stemmer, og de seks finalister er fundet. Så det er nu, du skal tage plads foran den virtuelle stemmeurne og afgive din stemme.

Skal det være den seneste finalist Sarah Nielsen, der har indsendt pingvinernes familieråd i Københavns Zoo, eller skal det være Darko Babics sjove video af et lidt for stort dimensioneret køretøj, der afhenter en lillebitte el-scooter?

Det kan også blive familieferien i det bornholmske indsendt af Frida Kragh Gotfredsen. Eller måske Jack Jeppesens video af 2,5 årige Tobias, der danser og hygger til Bonbon Lands klovn "Bang Bang".

Endelig er der snorkehunden Brutus, der drilles, mens han sover, af sin ejer Joacim Ipsen eller Anders Ladefoged Larsens bunge jump fra 134 meter under sydens sol i New Zealand, der også kan stemmes på.

Hvem skal vinde? Du er med til at bestemme!

Se alle videoerne og afgiv din stemme ved at klikke her

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

20071024-220631-2-1920x1282we

playEt stykke dansk kulturarv fylder 100 år - men det går kun én vej

25_seconds

playHus Forbi deler tusindvis af handsker og skiundertøj ud til hjemløse

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere