Badmintonduo fra hovedstadsområdet vinder EM i mixed-double

Den erfarne double Joachim Fischer og Christina Pedersen fik kamp til stregen ved EM badminton-finalen i mixed double. Men erfaring vandt over ungdom i dansk finale.

Badminton makkerparret Christina Pedersen og Joachim Fischer vandt søndag EM-finalen i mixed double.

Spillerne, der begge har deres daglige gang i badmintonklubber i Københavnsområdet, henholdsvis nord i Skovshoved for Joachim Fischer og syd i Greve for Christina Pedersen, vandt EM-guld i en rendyrket dansk finale.

Topparret, der var forhåndsfavoritter i danskerduellen mod det blot ottende-seedede par Nichlas Nøhr og Sara Thygesen, blev dog presset voldsomt undervejs.

I første sæt overraskede det unge par, og kom så bragende fra start, at de vandt første sæt. Finalen blev spillet under den franske sol, og solgudens lykke vendte i andet sæt, hvor Pedersen og Fischer vandt andet sæt.

Tredje sæt blev en sand gyser i La Roche sur Yon, da rookieparret kom bragende fra start og bragte sig til cifrende 7-1 og senere 10-5.

Føringen holdt dog ikke hjem, og ved cifrene 10-10 så det gamle toppar sig ikke tilbage.

Således sluttede kampen med cifrene 17-21 i Fischer og Pedersens favør, og dermed opnåede badmintonduoen den anden EM-guldmedalje, efter de også stod øverst på sejrsskamlen for to år siden.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere