Årets Fantastiske Forening: Så er det NU der skal stemmes

20 unikke fællesskaber er fundet. Nu kan du være med til at afgøre, hvem der skal løbe med titlen som Årets Fantastiske Forening.

00:40

Mere end 300 foreninger meldte sig i foråret til TV 2 Lorrys hyldestprojekt Fantastiske Foreninger i håbet om at gå videre og i sidste ende vinde titlen som Årets Fantastiske Forening og ikke mindst Lokale og Anlægsfondens pris på 100.000 kroner. Ud af de mange unikke fællesskaber udpegede en jury 20 foreninger, og nu er det op til seere og brugere at afgøre, hvilken af de 20 nominerede foreninger, der skal vinde.

Du kan se videoportrætter af alle foreningerne og afgive din stemme her.

Frem til d. 24. september kan der stemmes. Afstemningen sker via sms. Man kan kun stemme een gang på en forening, men man kan godt stemme på flere forskellige. Efter d. 24. september tælles stemmerne op, og den 29. september offetliggøres vinderen under en LIVE transmitteret prisoverrækkelse. Prisoverrækkelsen kan ses direkte på Lorry+ eller streames live på tv2lorry.dk

TV 2 Lorry vil med Fantastiske Foreninger hylde de mange mangfoldige foreninger i vores sendeområde. Fællesskaber, som samler folk og skaber glæde. 

- Vi har en lang tradition for at samle os i foreninger, og dyrke vores interesser i fællesskaber. Nogle foreninger er store og samler 1000ér, andre er bitte små, men super dedikerede, fælles for dem alle er, at det er passionerede mennesker, der mødes om noget, de mener er vigtigt. På TV 2 Lorry glæder vi os derfor til at hylde foreninger, der er med til at gøre en forskel i vores sendeområde, siger direktør for TV 2 Lorry Morten Kjær Petersen.

Ud over titlen som Årets Fantastiske Forening modtager vinderforeningen også Lokale og Anlægsfondens Fantastiske Foreninger pris på 100.000 kroner.

- Prisen kan bruges til at købe udstyr eller forbedre foreningens fysiske rammer. Og vi uddeler den fordi, fællesskabet bobler derude og mødestedet bidrager til fællesskabet. Det skal være med til at invitere flere ind, siger direktør i Lokal og Anlægsfonden Esben Danielsen.

Fra den 28. august og fire uger frem vil TV 2 Lorry i 19.30 nyhedsudsendelsen hver dag fra mandag til fredag vise et af de 20 videoportrætter, der skal hjælpe brugere og seere med at sætte deres stemme. Alle videoportrætter kan også ses på tv2lorry.dk/ff. Her kan du også se, hvordan du sætter din stemme.

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?