Alle S-tog holder stille

Alle S-tog holder stille fra tirsdag middag på grund af tekniske problemer. Tekniske problemer får tirsdag middag Banedanmark til at indstille driften på hele S-togsnettet. Eneste undtagelse er ringbanen mellem Hellerup og Ny Ellebjerg Station, oplyser Banedanmark.

- Den foreløbige prognose er, at togene holder stille i et par timer. Det vil berøre rigtig mange passagerer, og det beklager vi selvfølgelig dybt, siger sektionschef i Banedanmark Claus Christiansen.

- Vi vil så vidt muligt forsøge at vejlede passagererne i, hvordan de skal komme rundt, men det er klart, at det vil medføre meget, meget stor gener for passagerne, tilføjer han.

Passagerne opfordres til at tage bussen og ellers væbne sig med tålmodighed.

De seneste dage har en tredjedel af S-togene fået ødelagt deres strømaftagere. Banedanmark har derfor valgt at indstille driften, så teknikere kan blive sendt ud for at finde frem til problemet.

- En ødelagt strømaftager betyder, at toget ikke kan køre, og der er risiko for, at køreledningen rives ned. Derfor er det meget vigtigt at finde frem til fejlen hurtigst muligt, siger Claus Christiansen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere