Afvist og illegal - Debat i aften på Lorry+

Afviste asylansøgere går under jorden og lever et illegalt liv i hovedstadsområdet. De er her, men hvad gør vi ved det? Deltag i debatten fra kl. 19.55

Mindst 1600 afviste asylansøgerne er gået under jorden og lever et illegalt og udsat liv i især Københavns gader. De er her - og lever blandt os i skjul for politi og myndigheder.

Så hva' nu? Det spørger vi i aften politikere, ngo’er og ikke mindst hovedstadsområdets borgere om i debatprogrammet: Afvist og illegal – Hva’ nu? 

I debatpanelet er Venstres Jan E. jørgensen, Socialdemokraternes Mattias Tesfay, Alternativets Carolina Magdalene Maier og leder af Trampolinhuset Morten Goll. 

Fra kl. 19.55 kan du følge debatten live på TV 2 Lorrys egen kanal, Lorry+, på tv2lorry.dk og på TV 2 Lorrys facebook-side, hvor du har mulighed for at komme med dit bud på, hvad vi gør. 

De de seneste uger har TV 2 Lorry bragt en række portrætter af nogle af de mennesker, der lever illegalt i hovedstadsområdet uden rettigheder og ret til at være her. En af de store grupper af illegale indvandrere i Danmark er asylansøgere, der har fået behandlet deres sag og fået afvist asyl her i landet.

Du kan møde 25-årige Ziaoudin fra Afghanistan her.         

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Børnehjem magtanvendelse

Magtanvendelser mod anbragte børn og unge bliver ikke indberettet

Silas

Drenge fra børnehjem oplevede vold og trusler fra de ansatte, så begyndte de at filme alt med mobiltelefon

acdb5ca2-de8f-452c-a7d2-b8a65843a1b8

Københavns Universitet forbyder tema i introuge

Tricktyveri tricktyve stjæle

"En blanding af dygtighed og held" - Betjent spottede mistænkt under sin løbetur

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere