19-årig togklatrer overlever livsfarlig leg

Det kunne have fået dødelig udgang, da en 19-årig kvinde fra Roskilde natten til søndag kom i nærkontakt med en køreledning ved Roskilde Station efter at have trodset advarsler og trængt ind på et lukket område for at kravle op på en togvogn.

Den seneste melding fra Rigshospitalet i aftes er, at kvindens tilstand er stabil, og at hun nu er uden for livsfare, skriver DAGBLADET Roskilde.

Den 19-årige er dog meget heldig med at slippe fra ulykken i live. Ulykker med køreledninger er forholdsvis sjældne, men har oftest dødelig udgang. Sidste tilfælde er tilbage fra november 2009, hvor en ung mand kravlede op på et godsbanetog i København.

- Der er ikke ret mange, der har overlevet det. Man risikerer, at de indre organer tager så meget skade, at man ikke overlever, siger Kjeld Laxy Andresen, fungerende driftsleder for Banedanmarks højspændingsanlæg, til DAGBLADET Roskilde.

Han forklarer, at hvis strømmen render ind i de indre organer, er chancen for at overleve ikke ret stor. Hvis strømmen kan rende uden på kroppen, hvis man for eksempel har svedt meget, får man kraftige forbrændinger, men de indre organer bliver ikke påvirket på samme måde.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere