PERSONPROFIL

Liv I Dali

Feministisk Initiativ

Kandidat ved kommunalvalget i Københavns Kommune

Født 5. maj 1988 i Torshavn, Færøerne Gift

Q

Liv i Dali (Feministisk Initiativ) stiller op til Kommunalvalget 2017 som kandidat for Feministisk Initiativ i Københavns Kommune.

Liv Dali er født på Færøerne, men har boet det meste af sit liv i Danmark. Hun har læst Internationale Udviklingsstudier og Kultur-
& Sprogmødestudier på Roskilde Universitet og har tidligere arbejdet i Røde Kors og hos Center for Socialpædagogik og Psykiatri. I dag er hun ansat som konsulent i Det Syriske Kulturinstitut i Danmark.

Valgresultater

KV 2017 Personlige stemmer 255 Feministisk Initiativ in total 0

Mærkesager

  • Uddannelse
  • Børn
  • Sundhed

Med kandidatens egne ord

Jeg er 29 år og bor med min mand Diego i Nordvest. Det er en levende og mangfoldig bydel, der både er berømt og rygtet for vores stærke fællesskaber; fra kvinde- og arbejderbevægelsen til de lokale kirker, kulturhuse og moskéer. Jeg ønsker at styrke civilsamfundet, så vi kan skabe forandringer i kvarteret– ikke på trods af, men i kraft af vores indbyrdes forskellighed og mangfoldighed.

TRYGGE GADER og sunde fællesskaber. Vi skal skabe trygge gader for byens borgere. Det skal gøres ved at udvikle et godt og rummeligt foreningsliv med flere lokale frirum. Vi skal give plads til det lokale liv og styrke de eksisterende væresteder, hvor børn og unge kan udvikle sunde fællesskaber under trygge rammer.
Vi skal bekæmpe diskrimination og racisme, så vi kan gå trygt på gaderne og færdes i nattelivet uden at udsættes for krænkende opførsel. Vi skal skabe et København med plads til forskelligheder, og som bygger på fordelene ved mangfoldigheden.

GRØNNE AREALER: Jeg elsker at bo i København; det at kunne tage cyklen på arbejde og komme let omkring på cykelstierne gør byen helt unik. Vi skal gøre cykelkulturen mere attraktiv, så vi får færre biler i byen og mindre luftforurening.
Det er især om sommeren, hvor udelivet blomstrer og de dejlige fællesområder fyldes med unge, børn, forældre og hvor byens brogede og blandede borgersammensætning kommer til syne.
Vi skal have flere grønne fællesområder, hvor vi kan samles med vennerne, med familien og kvarterets medborgere.

LIGESTILLING: Alle borgere skal have mulighed for at leve et frit liv uanset køn, seksualitet og religion. Gennem dialog med respekt for hinanden, har vi det bedste udgangspunkt for at skabe ligestilling. Vi skal rette op på lønforskellen, nedbryde det kønsopdelte arbejdsmarked og blive bedre til at ligestille kvinder og mænd, når de bliver forældre. Større ligestilling er afgørende for at fremskynde en bæredygtig udvikling i Københavns kommune.

Kandidaten på de sociale medier

Politiske hverv

2017 - 2017

Kandidat til byrådet

Uddannelse

Cand.soc Roskilde Universitet

Erhvervserfaring

Konsulent Det syriske kulturinstitut i Danmark
Q

Politiske hverv

2017 - 2017

Kandidat til byrådet

Uddannelse

Cand.soc Roskilde Universitet

Erhvervserfaring

Konsulent Det syriske kulturinstitut i Danmark

Data på denne side er udarbejdet og ejet af Paqle

Politik fra Hovedstadsområdet

Politik fra Hovedstadsområdet