Børn advares mod Pokémon-spil på Christiania

Aggressive hashsælgere kan blive et farligt bekendtskab for mobilspillende børn

Foto: Københavns Politi

Foto: Morten Dueholm / Scanpix

1 af 2

Skiltet på muren ved indgangen til Pusher Street på Christiania siger det hele: Ingen billeder! For mens man i resten af Danmark kan fotografere og bruge mobilen, som man har lyst, så kan man komme galt afsted på Christians hash-mekka, Pusher Street, hvor sælgerne absolut ikke ønsker at blive fotograferet.

Og det kan give problemer for børn og unge, der spiller det populære spil Pokémon Go. Med mobilen jagter de monstre over det ganske land og skal fange dem ved at bruge mobilens kamera. Og netop Pusher Street er ifølge den københavnske avis Havnefronten et af de steder, hvor man kan fange de små mobil-monstre. Nu advarer christianitterne børn og unge mod at spille det spil, der går sin sejrsgang over resten af verden.

-Det kan meget nemt blive misforstået - og dermed farligt. Man skal huske, at det er kriminaliseret område siger Britta Lillesøe fra Christianias presse- og kommunikationsgruppe til Havnefronten.

 

 

Læs også 21-årig fra Helsinge fanger alle Pokémon som første dansker

 

En fotograf fra TV2 har tidligere fået tæsk og fik trukket tøjet af sig, da han filmede med skjult kamera i området, så foto-forbuddet er ingen spøg.

Københavns politi siger til Havnefronten, at det må være christianitternes opgave at advare folk, når nu resten af verden er optaget af Pokémonspillet.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik