21-årig fra Helsinge fanger alle Pokémon som første dansker

En ung studerende har som den første dansker fanget samtlige 142 pokémon.

En 21-årig studerende fra Helsinge i Nordsjælland har fanget alle Pokémon i hitspillet Pokémon GO.

Det oplyser den glade poké-træner overfor metroxpress, og har vist videodokumentation for, at den er god nok. Han står nu frem som den første dansker, der har dem alle.

Klokken lidt over 2 natten til torsdag blev den sidste Pokémon fanget. Nu står tælleren på 142 ud af 142. Han begyndte for tre uger siden, og pludselig gik der sport i den.

Patryk er medlem af flere grupper på Facebook, og da han forhørte sig, om der var nogle, der var lige så langt på vejen til at fange dem alle sammen, så var der ingen der kunne mønstre et lige så højt tal som hans.

- Det var egentlig ikke mit mål at få fanget dem allesammen, da jeg begyndte, men pludselig, så havde jeg fanget 130 og så blev det en kamp om at få de sidste hentet hjem, forklarer Patryk Acuña overfor metroxpress.

De sidste Pokémon blev fanget omkring Amager udenfor København, hvor den 21-årige træner har koncentreret sig om i slutspillet. Det er en temmelig lang tur fra hjemmet i Nordsjælland, men det lod sig gøre.

- Jeg har spillet i 10-12 timer hen over den sidste uge, siger den 21-årige til metroxpress.

Træneren med den fulde plade i Pokémon studerer til daglig i Roskilde og pendler to timer hver vej fra hjemmet i Helsinge. Derfor har det heller ikke været den store udfordring for ham at tage turen til København og omegn for at jagte de mere sjældne Pokémon.

- Jeg er jo vant til en lang tur, siger han glad til metroxpress.

Patryk har både spillet alene, sammen med sin kæreste og været en del af flok på omkring ti Pokémon-jægere, som han har mødt igennem grupper på Facebook.

I alt har han gået mere 240 kilometer. Det er blevet til 2410 Pokémons, før Patryk fik en af hver.

Den første danske Pokémon-træner med samtlige Pokémons melder sig nu ind i en eksklusiv klub af Pokétrænere, der har fanget alle 142 Pokémon.

Nick Johnson er stået frem som den første i verden, der har fanget dem alle. Det skete kun 14 dage efter, at spillet udkom.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

"Det er både sundt og nærende for vores fælles forståelse af hinanden og vores kultur at få indblik i de andres sprog," siger sprogforsker Michael Ejstrup.

Forskningsprojekt søger dialekter: "Nordsjællandsk er en af de mest diverse ting indenfor sprog"

Tegning af Moen bynavne

Har du også undret dig? Her er forklaringen på sære bynavne i Lorryland

60_percent

playDigteren Peter Laugesen om klimaforandringerne: Det er trist at være magtesløs tilskuer

Bakken

playBakken får ny forlystelse - bliver den første af sin slags i Nordeuropa

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere