Kirsebærsovs

Lækker hjemmelavet kirsebærsovs, som er fyldt med god smag, og er perfekt til risalamande.

Ingredienser til 6 personer

Kirsebærsauce med portvin

300 g. optøede kirsebær eller på glas

330 ml. vand

350 g. rørsukker

330 ml. solbærsaft

1 flækket vaniljestang

1 stjerneanis

Lidt citronskal fra en økologisk citron

Evt. en sjat portvin/kirsebærvin

1 spsk. majsstivelse

Sådan gør du

1. Giv vand, saft, sukker og alle krydderier et opkog

2. Når sukkeret er opløst, tilsættes kirsebær

3. Skru ned for varmen og lad det simre et par minutter

4. Smag til med citronskal og vin

5. Jævn med lidt majsstivelse og kog igennem få minutter

 

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik