Julesovs

Brun sovs til and eller flæskesteg er et must. Her er en simpel opskrift på en lækker sovs.

Ingredienser til 6 personer

Julesovs

50 g. smør

1 spsk. mel

750 ml. fond fra ande-og grisesteg

1 tsk. tyttebærmarmelade

1 spsk. ribsgelé

1 tsk. timianblade

1 sjat fløde

1 tsk. æbleeddike

Evt. kulør

Sådan gør du

1. Lav en smørbolle og bag melet godt igennem i tykbundet kasserolle

2. Tilsæt langsomt den varme ande/grisefond ved konstant omrøring

3. Tilsæt de øvrige ingredienser (fløde til en ønsket konsistens)

4. Kog igennem nogle minutter og krydr med salt og peber.

 

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik