Guldkroens bøfsandwich

Hovedstadsområdets allerbruneste bøfsandwich er fra Umut Sakaryas køkken i Guldkroen. Lav den i dit eget køkken med opskriften her.

Det her er retten, der ikke er nærig med noget. Mayonnaise på begge bollehalvdele. Brune løg kogt på fløde. To bøffer. To spejlæg. Og to slags sauce – for hvordan skal man dog vælge mellem den brune og bearnaisen?

Ingredienser til 4 personer

Sådan gør du

Se mesterkokken Umut Sakarya forklare og samle sin nyfortolkning af den klassiske bøfsandwich i munchien her, i samtale med madblogger og journalist Niklas Roar, 

 

Se hele serien, der hylder den brune grillbarmad og tager os med til Hovedstadens ikoniske steder. Madblogger og journalist Niklas Roar besøger både de originale grillbarer, der har overlevet i årtier og de trendy spisesteder, som nyfortolker de klassiske retter.
Find serien Retromad – De ikoniske steder her.

Læs webdokken om Niklas Roars kærlighedsaffære med det brune køkken her.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

20190829-200828-L-1920x1277we

DHL Stafetten vender tilbage og kan fejre 40-års jubilæum i København

UDS Zero Waste

Døgg smider sjældent noget i skraldespanden - sådan gør hun

Gribskov Går Sammen 2_PM

Jorden rundt på 80 dage - i Gribskov!

20200624-170334-L-1920x1280we

Nu er det forbudt igen: Her risikerer hundeejere at få bøder

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere