Guldkroens bøfsandwich

Hovedstadsområdets allerbruneste bøfsandwich er fra Umut Sakaryas køkken i Guldkroen. Lav den i dit eget køkken med opskriften her.

Det her er retten, der ikke er nærig med noget. Mayonnaise på begge bollehalvdele. Brune løg kogt på fløde. To bøffer. To spejlæg. Og to slags sauce – for hvordan skal man dog vælge mellem den brune og bearnaisen?

Ingredienser til 4 personer

Sådan gør du

Se mesterkokken Umut Sakarya forklare og samle sin nyfortolkning af den klassiske bøfsandwich i munchien her, i samtale med madblogger og journalist Niklas Roar, 

 

Se hele serien, der hylder den brune grillbarmad og tager os med til Hovedstadens ikoniske steder. Madblogger og journalist Niklas Roar besøger både de originale grillbarer, der har overlevet i årtier og de trendy spisesteder, som nyfortolker de klassiske retter.
Find serien Retromad – De ikoniske steder her.

Læs webdokken om Niklas Roars kærlighedsaffære med det brune køkken her.