Serie Søndagsmagasinet

14:00

Dette afsnit

150 års militærhistorie

Hærens Officersskole har i næsten 150 år ligget samme sted, nemlig på Frederiksberg Slot.

Under forhandlingerne til det nyligt vedtagne forsvarsforlig var der planer om at flytte Hærens Officersskole til Svanemøllen Kaserne, men det blev droppet. Til stor glæde for kadetterne, for hvem det betyder meget at modtage undervisning i de samme historiske rammer, som kadetter før dem har fået siden midten af 1800-tallet.

10/02/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å