Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt skal det blandt andet handle om Gitte Niegchs fra Slagelse, som for fire måneder siden blev fyret fra den Shell-tank, hvor hun arbejdede - fordi hun forhindrede to spritbilister i at køre videre. Men i dag har hun fået nyt job. Vi skal også møde Anders Hornstrup på 12 år, som lider af OCD, men sammen med andre psykisk udsatte børn har han fundet glæde ved en lejr som Røde Kors har stablet på benene. Og så skal vi ud og løbe nøgenløb, når Linda Kempel gennemfører sit marathon nummer 100.

Danmark Rundt

6/11/2015