Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I dagens udgave af Danmark Rundt besøger vi blandt andre en forening, der vil give udtjente burhøns en værdig alderdom. Vi skal også med til Hadbjerg Skole, hvor eleverne er igang med at skrive teater-historie. De genskaber nemlig en musical der blev til i en tysk koncentrationslejr. Og så kan I møde to unge, der trods en traumatisk barndom er godt på vej videre i livet - takket være musikken.

Danmark Rundt

12/3/2015