Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I dagens Danmark Rundt, kan du bl.a. komme med til Randers hvor en tur på vægten for 12 uger siden fik ledelse og ansatte på en Maskinfabrik til at indse, at den var helt gal med konditionen. Siden da har alle chefer og ansatte knoklet på med tvungen, fysisk træning. Og det har givet resultater. Vi skal også møde Tom Pedersen fra bornholm som drømmer om at bo i et drivhus. Og han er godt på vej. Vi skal også på byvandring i Ribe, når den tidligere fodboldspiller Jens Jørgen Bertelsen besøger en af sine yndlingsbyer.

Danmark Rundt

3/7/2015