Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Varde vil være Danmarks bedste kommune til at tage sig af demente. Hvad det går nærmere ud på afslører vi i Danmark Rundt senere i dag, - hvor vi også skal ud på Aarhus Bugten, og det handler såmænd om et alternativt begravelses-tilbud. Ligesom vi vi skal til Bornholm og se, hvilke spændende historier der gemmer sig i øens granit.

Danmark Rundt

17/9/2015