Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt skal vi blandt andet møde Anne Petersen, som bruger sine morgener på at tjekke op på 13 borgere via et såkaldt tryghedsopkald. Vi skal også besøge en tidligere deltager af Den Store Strikkedyst, som netop har åbnet sin egen forretning. Og så skal vi til en meget intim koncert med Michael Falch og Poul Krebs, der efter mange års tilløb har fundet sammen i et musikalsk samarbejde.

Danmark Rundt

20/11/2015