Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt skal det blandt andet handle om, at de i Røsnæs har lavet deres eget beredskab, der hurtigt kan rykke ud med førstehjælp, for det kan tage alt for lang tid, før ambulancen når frem. Det skal også handle om, at to røvere truede med kniv og forlangte penge i Strøgkiosken i Vejen, men det ville ejerne ikke finde sig i. Og så fik Grevinde Susie og Grev Ingolf sig forleden noget af en overraskelse, da de troede, de skulle være prisoverrækkere, men de blev i stedet selv prismodtagere.

Danmark Rundt

15/1/2016