Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I kender måske Babe, den kække gris fra filmens verden. En uimodståelig lillle nuttet grisebasse. For en familie i Nordjylland er drømmen om at få sådan en kælegris nu gået i opfyldelse. Når sildestimer har været inde i Nissum Fjord for at gyde, trækker de ud af fjorden igen. Det har makrellerne luret, for de elsker nemlig sild. Det giver så til gengæld os andre gode chancer for at fange makreller tæt ved kysten. Kom med på makreljagt med naturvejleder Brian Kjølhede, der satser på et ryge en frisk en af slagsen til frokost.

Danmark Rundt

26/9/2015