TV2 og TV2 Regionerne graver sammen

Søndag aften går TV 2 l NYHEDERNE og en række af TV 2s regioner tæt på den danske fyrværkeribranche i en serie nyhedsindslag. Det sker i lyset af de alvorlige ulykker med krysantemumbomber, der prægede nytåret i Danmark. - .

- Vi har haft ca. 15 redaktører, reportere og fotografer fra fem TV 2-regioner og TV 2 l NYHEDERNE i gang hele ugen. Det er nyt for os, at vi så massivt puljer kræfterne på tværs af landet om en nyhedshistorie, siger Claus Christensen, der koordinerer samarbejdet mellem regionerne og TV 2.

TV 2-familien har besluttet, at 2015 skal være året, hvor samarbejdet mellem de otte TV 2-regioner og TV 2 l DANMARK for alvor bliver styrket. Nyhedsprojektet om fyrværkeribranchen er det første konkrete resultat. Forud venter flere fælles nyhedsserier, tættere samarbejde online, samarbejde om programmer og ikke mindst et tæt samarbejde om det forestående folketingsvalg.

- Samarbejdet med TV 2-regionerne er en kæmpe styrke for TV 2. Det er en mulighed for at lave journalistik, der både går helt tæt på den enkelte dansker og samtidig få nyhederne løftet op og givet perspektiv på et nationalt plan, siger TV 2s nyhedsdirektør Michael Dyrby.

Serien om fyrværkeribranchen begynder søndag kl. 19.00 i TV 2 l Nyhederne. Kl. 19.30 efter bliver den fulgt op med regionale indslag på TV MIDT/VEST, TV 2/NORD, TV SYD, TV 2/LORRY og TV 2/FYN.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

daginstitution

Københavnske forældre bør fritages for betaling til daginstitutioner, mener flertal

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere