Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Helt unge fodboldspillere oplever, at modstanderne snyder med alder og niveau til fodboldboldkampene, og i Skive har man nu fået nok. Det skal også handle om unge designere og kurvestole, og hvad der kan komme ud af at kombinere de to. Og så skal vi med til Årets Kordag, hvor 500 gymnasieelever fra hele Fyn mødtes og sang.

Danmark Rundt

2/10/2015