Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

Danmark Rundt

I Danmark Rundt skal vi blandt andet møde en kvinde, der er rasende over, at folk smider dåser i naturen, så hun har lavet en fast rute, hvor hun samler op en gang om ugen. Dåserne er nemlig til stor fare for miljø og dyr. Vi skal også møde to ældre kvinder, der blev udsat for røveriforsøg ved deres ældreboliger i Haderslev. En episode, som politiet ikke har ret meget tilovers for. Og så skal vi med på fjerkræsmesse, for det med at holde høns er nemlig det nye sort.
18/1/2016