Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I dagens Danmark Rundt, kan du mød Cliff Richard, sådan som hundredvis af fans gjorde, da han var i Danmark for at sælge sin vin. Armenere fejrede forleden en dansk kvinde der i deres øjne er en heltinde. Hun reddede i tusindvis af armenere, da folkeslaget var forfulgt, og så besøger vi også Middelfart, hvor et nedrivningsprojekt ikke er sådan lige til.

Danmark Rundt

8/5/2015