Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt skal det blandt andet handle om, at en fynsk kommune har forbudt levende lys i blandt andet vuggestuer, og det er ikke alle, der synes, det er en god idé. Det skal også handle om, at det for nogle familier kan være svært at få økonomien til at række, og det mærker de velgørende organisationer, der igen i år forventer, at uddelingen af julehjælp til trængte familier kommer til at slå alle rekorder. Og så skal vi møde de såkaldte bydelsmødre, som hjælper nytilkomne med at lære det danske samfund at kende.

Danmark Rundt

18/12/2015