Danmark Rundt

Hvad er der sket rundt omkring i Danmark indenfor de seneste dage? Det kan du se i det regionale nyhedsmagasin Danmark Rundt, der hver dag tager dig med på en 30 minutters Danmarksrejse.
Nina Hougaard og Thera Hoeijmans er værter i programmerne, der tager dig rundt i hele landet og serverer de bedste regionale historier.
Programmet, der produceres af TV 2 Østjylland, har plads til den sjove, anderledes, tankevækkende og lærerige historie og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der hver især har en helt særlig historie at fortælle.
Vi sender Danmark Rundt flere gange dagligt alle ugens dage på vores egen kanal Lorry+. Tjek vores programoversigt på tv2.lorry.dk og se præcist hvornår.

I Danmark Rundt skal det blandt andet handle om Danmarks største drikkevandsbeholder, der ligger i Hovedstaden, og den er lige nu i gang med at blive renoveret. Det skal også handle om en østjysk robot, der hjælper til i undervisningen af handicappede børn, og det har vist sig at være en stor succes. Og så kan Givskud Zoo prale af en stor stigning i antallet af gæster.

Danmark Rundt

13/11/2015