Serie Søndagsræs

02:25:01

Dette afsnit

Søndagsræs - DST Night Race (2)

Vi sender Night Race fra Padborg Park.

De er ikke just de bedste venner. Frederik Nymark fra Hadsten og Ole Petersen fra Bredebro har været ude i dramatiske dueller, der bestemt ikke er for tøsedrenge. Rivaliseringen mellem de to har flere gange givet rystelser i OK MOBIL 1 DST, og i lørdagens Night Race kan det igen komme til et tæt opgør mellem de to. Både Nymark og Petersen er med helt fremme i denne sæson, og meget står på spil for dem i det Night Race, hvor afgørelsen først falder efter mørkets frembrud. Claus Elgaard og Thomas Wulff kommenterer.

02/09/2017

Følg her hovedstadsområdets racerkørere i kamp for poleposition og vinderpokal i en række forskellige racerløb. Oplev bl.a. den nye danske løbsklasse Danish Supertourisme Turbo, kom til DM i Rally, Karting, Historisk race, Dragrace, Folkerace, Pulling, Legend cars, Formel Ford, 1600 Challenge og Drifting.

Du får mange timer med hurtige biler og kørere med benzin i blodet på tv2lorry.dk eller TV2 Lorrys egen tv-kanal Lorry+. Følg bl.a. Frederik Vodder fra Roskilde, der sidste år jagtede førstepladsen i Danish Supertourisme Turbo, men blev stoppet af svigtende bremser og voldsomt uheld. I år går han hårdt efter sejr.

Alle serier A-Å