Metropol

Region Hovedstaden: En international metropol.

Region Hovedstaden står overfor store udfordringer de kommende år, hvis regionen skal være i stand til at klare sig internationalt og i konkurrence med udlandet og samtidig skal lykkes med at forbedre alt lige fra klima til borgernes sundhedstilstand.

I denne programserie fra 2013 ser vi nærmere på de udfordringer, regionen står overfor. Vi sætter fokus på alle de projekter, der findes rundt om i området og som måske kan vise vejen frem.

Programserien omfatter 28 programmer og er produceret i samarbejde med Region Hovedstaden.

Region Hovedstaden står overfor store udfordringer de kommende år, hvis regionen skal være i stand til at klare sig i konkurrence med udlandet og samtidig skal lykkes med at forbedre alt lige fra klima til borgernes sundhedstilstand. Det er ikke ligegyldigt, hvad regionens borgere, virksomheder og myndigheder foretager sig. Vi ser nærmere på de udfordringer, regionen står overfor. Vi sætter fokus på projekter, der måske kan vise vejen frem. Det gælder alt lige fra hospitalsforskning med internationalt perspektiv til konkrete forsøg på at skaffe flere lærepladser til alle de unge, der er i gang med en uddannelse på en af områdets produktionsskoler.

Metropol om cyklisme

6/6/2013